Travel Medical

Travel Medical - partener ACIBADEM Hospitals Group

Travel Medical faciliteaza, coordoneaza, mediaza rezolvarea problemelor de sanatate in alte tari decat cea in care traieste pacientul.

Cu ajutorul nostru beneficiati de oportunitatea de a gasi oferte cu preturi decente pentru cele mai bune solutii in termeni de calitate a actului medical. Travel Medical va propune lantul de spitale Acibadem, cunoscut personal de cei ce reprezinta oficial acest holding in Romania.

Travel Medical NU percepe comisioane in plus pentru pacientii sai. Este agent pentru clinicile private pe care le reprezinta si cu care are contracte agreate si preturi negociate.

Preturile oferite de Travel Medical NU sunt mai mari decat cele practicate in clinicile holding-ului Acıbadem! Nu exista adaos comercial!

Travel Medical / Tratamnete in strainatate

tratamente in strainatate

Calatoria cu interes medical nu este o noutate, iar acum, intr-o lume aflata pe calea globalizarii, a devenit chiar o obisnuinta cautarea unei solutii optime pentru orice suferinta, chiar daca aceasta presupune deplasarea in alta tara.

Motivul principal pentru care pacienţii aleg să călătorească peste graniţă este costul mai mic al procedurilor medicale. Uneori diferenţa de costuri intre diferite tari poate fi si de până la 30%.

AVANTAJUL FOLOSIRII UNUI ASTFEL DE SISTEM DE CATRE UN BOLNAV REZIDA DIN URMATOARELE:

  • gasirea unor solutii medicale, investigatii si tratamente de ultima ora la preturi accesibile.
  • posibilitatea de a fi tratat, diagnosticat in clinici cu o bogata experienta dotate cu aparatura medicala si tehnici de ultima generatie.
  • recuperare si agrement in conditii excelente - de vacanta, si intr-un complet anonimat.
  • servicii medicale superioare calitativ
  • Acces la proceduri si tehnici medicale indisponibile in tara in care locuiti
  • rezolvarea rapida a unor cazuri pentru care tergiversarea poate fi nefasta;