detoxifiere

Ce este detoxifierea?

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a programa o cură de detoxifiere

The LifeCo BODRUM


PRETURI
pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă
Single Double
Standard room + Detox Program 280€ 460€
Deluxe Suite room + Detox Program 380€ 620€

The LifeCo BODRUM BEACH (hotel anexa)


PRETURI
pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă
Single Double
Standard room + Detox Program 225€ 365€

The LifeCo ANTALYA Detox Center


PRETURI
pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă
Single Double
Cameră cu vedere spre oraș + Detox Program 280€ 440€
Cameră cu vedere spre mare + Detox Program 296€ 496€

Descoperă noul The LifeCo Phuket

PRETURI
pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă
Single Double
Camera Standard Bungalow + Detox Program 230 € 400 €
Camera Deluxe cu vedere la lac + Detox Program 282 € 427 €

Ducând o viață de tip modern, nu întotdeanuna realizăm că ne împovărăm organismul cu aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem, hrana procesată pe care o mâncăm, plus stresul de zi cu zi; toate acestea creează acumulări toxice de care apoi cu greu mai putem scăpa.

Toxinele se formează chiar şi ca bioproduse naturale, create în interiorul corpului nostru. Organismul uman deţine mecanisme eficiente pentru a se menţine curat, prin înlăturarea produselor reziduale, însă, odată cu revoluţia industrială, această sarcină devine din ce în ce mai laborioasă. Pentru a funcţiona eficient, sistemele naturale de detoxifiere ale organismului nostru au nevoie și de mişcare, iar lipsa acesteia nu face decât să contribuie la acumularea toxinelor.

Aceste acumulări toxice determină apariția stărilor pe care noi le numim „boală”. Pentru a ne proteja de îmbolnăviri și pentru a ne menține tineri, energici și frumoși cât mai mult timp, trebuie să scăpăm de acumulările de toxine. Dacă reușim acest lucru, atunci o mare parte a secretului tinereții ne va fi relevată.

The LifeCo își propune să vă sprijine în acest demers de a elimina acumulările toxice prin programele de detoxifiere pe care le-a dezvoltat, programe cu ajutorul cărora vă veti redobândi sănătatea și energia și care vă vor reînnoi și reîntineri organismul.

În plus, pe parcursul programului, veţi învăţa cum să faceţi alegeri sănătoase şi în viata de zi cu zi. Odată cu acestea vor veni şi marile schimbări: îmbunătăţiri semnificative în ce priveşte nivelul de energie, forța fizică, aspectul pielii şi starea sufletească. În plus, vă veţi întări sistemul imunitar, prevenind astfel îmbolnăvirile.

Alimentaţia din cadrul programului de detoxifiere creează condiţiile optime pentru relaxarea şi regenerarea tuturor organelor interne, ajută la refacerea şi echilibrarea funcţiilor endocrine, metabolice şi a sistemului nervos; contribuie la eliminarea rezuduurilor toxice şi a celulelor moarte, accelerează regenerarea ţesuturilor şi amplifică oxigenarea celulară.

Ce este detoxifierea?
Pe parcursul programului de detoxifiere, rezultatele obținute pot fi sporite cu ajutorul terapiilor de suport.

Curăţirea colonului este extrem de importantă pentru starea de sănătate. În săptămâna petrecută în cadrul programului de detoxifiere, eliminarea reziduurilor depuse pe pereţii intestinului gros este înlesnită prin utilizarea zilnică a aparatelor "Angel of Water", asigurând astfel funcţionarea optimă a intestinelor.

Yoga şi şedinţele de meditaţie joacă de asemeni un rol important în programul de purificare. Plantele, prafurile şi pastilele incluse în terapie ajută la eliminarea depozitelor de toxine din organism. Adesea, odată cu eliminarea acestor otrăvuri din corp, se produce şi elibererea emoţiilor negative. Yoga şi meditaţia ajută la restabilirea echilibrului şi a armoniei la toate nivelurile: fizic, mental, emoţional şi spiritual.

Alte terapii adjuvante în procesul de detoxifiere includ diversele tipuri de masaje, băile turceşti (Hamam), băile de aburi, saună cu infraroşii, camera salină, sauna criogenică, terapia cu ozon.


Află ce program de detoxifiere ți se potrivește? >>


detoxifiere

detoxifiere - intrebari si raspunsuri

De de Detoxifiere?

Cea mai sigură cale de a scăpa de toxine este aceea de a urma în mod regulat un program de detoxifiere. Programele de detoxifiere The LifeCo, realizate de specialiști și care au ajutat peste 20.000 de oameni până acum, nu se axează exclusiv pe trup, ci au o abordare holistică, integrând mintea și spiritul în întregul proces. Ce este detoxifierea?

Ce anume poate „vindeca” detoxifierea?

 • Întreținerea corporală
 • Oboseala și lipsa de energie
 • Probleme digestive (constipație, gaze, balonare)
 • Creșterea în greutate, abuzul de mâncare, pofta de mâncare exagerată
 • Sistemul imunitar slăbit, îmbolnăvirile frecvente
 • Stilul de viata nesănătos (stres excesiv, obiceiuri alimentare dăunatoare, medicamente, alcool și tutun)

Care sunt rezultatele?

 • Sângele va fi mai purificat, având astfel darul de a hrăni și repara celulele și țesuturile
 • Piele cu textura net îmbunătățită
 • Nivel superior de energie
 • Activitate digestivă îmbunătățită
 • Scădere în greutate (2-4 kg femei; 4-6 kg barbați; într-un program de 7 zile)
 • Reducerea edemelor (umflăturilor)
 • Gândire pozitivă

Cui nu ii este recomandată detoxifierea?

 • Femeilor gravide
 • Celor care au suferit o intervenție chirurgicală majoră in ultimele 6 luni

The LifeCo Detox Center - excelență în detoxifiere >>


Află ce program de detoxifiere ți se potrivește? >>