echipamente de top / diagnosticare

PET-RMN

Contactati-ne pentru a afla daca PET-RMN este solutia de diagnosticare potrivita pentru Dumneavoastra:

Travel Medical,
partener Group Florence Nightingale Hospitals

Denisa Popa
email: denisa.popa@travel-medical.ro
telefon: +40 722 850 053

RMN-ul este o modalitate imagistică de mare acuratețe pentru detectarea cancerului. Scanarea PET poate detecta cancerul cu radio-trasori tumorali specifici, crescând precizia diagnosticului. PET-RMN este produsul tehnologic vârf de lance care încorporează detectorii de înaltă definiție PET câmpul puternic magnetic al unui RMN 3 Tesla, rezultând astfel cel mai precis echipament imagistic pentru diagnosticarea cancerului.

Beneficiile PET-RMN în Oncologie

 • Diagnostic oncologic la nivelul întregului corp cu iradiere scăzută.
 • Evaluarea tuturor tipurilor de tumori și acoperire completă a organismului într-o singură examinare.
 • Stadializare TNM precisă într-un singur examen.
 • Diagnostic țintit al tumorii cu ajutorul tehnicilor specifice celulare ale RMN-ului funcțional și al agenților specifici PET.
 • Cea mai precoce evaluare a răspunsului la tratamenele oncologice de nouă generație.
 • Doze reduse de radiații pentru cazurile de oncologie pediatrică.

Află mai multe despre cum funcționează PET-RMN și       
despre avantajele utilizării acestei tehnologii >>


diagnosticarea cancerelor neuro-endocrine

Ga-68 DOTATATE PET-CT

Ga68 DOTATATE PET-CT - investigaţie indicată în diagnosticarea și monitorizarea tumorilor neuro-endocrine

Ga-68 DOTATATE PET-CT

Tumorile neuroendocrine sunt o categorie rară de cancere care se formează din celule ale sistemului nervos sau endocrin. Cel mai frecvent apar la nivelul intestinului dar şi în pancreas, plămâni şi restul corpului.

Deşi sunt de mai multe tipuri, ele sunt tratate ca un grup pentru că au o serie de caracteristici commune. Majoritatea secretă o varietate de peptide şi hormoni.

Tumorile neuroendocrine au receptori pentru somatostatina care reprezintă o ţintă pentru investigaţiile imagistice. Stomatostina este un hormon secretat de sistemul digestiv (celulele delta din insulele Langerhans, stomac şi intestin) dar şi de creier (nucleul periventricular al hipotalamusului).

Află mai multe despre Ga-68 DOTATATE PET-CT >>

Află ce spun pacienții care au beneficiat de Ga-68 DOTATATE PET-CT >>

echipamente de top / tratament

TrueBeam

TRUE BEAM STx

Radiochirurgia este redefinită cu sistemul TRUEBEAM STx. Bun venit în viitor!
Limitele tratamentelor de radioterapie au fost depăşite cu o tehnologie proiectată de la zero pentru a optimiza atât radioterapia cât şi radiochirurgia.

Tratamentul cu cea mai mare acurateţe şi precizie al tumorilor este prezent acum la ACIBADEM.

Puterea, Precizia și Viteza lui TRUEBEAM STx aduce mai multe rezultate pozitive în tratamentul tumorilor!


TRUEBEAM STx reprezintă o tehnologie de radioterapie inovatoare, de ultimă generație, ce înglobează într-un singur aparat caracteristicile tuturor echipamentelor folosite în radioterapie. TRUEBEAM STx, cu abilitatea să de a focaliză radiaţia direct în centrul ţintei, nu face doar posibil că ţesuturile sănătoase să primească un nivel scăzut de radiaţîi dar, prin capacitatea să de a furniza doze mai mari de raţiaţîi, reduce de 4-8 ori timpul cât pacientul este supus radiaţiilor.
Astfel este crescut succesul tratamentului şi confortul pacientului.


Afla mai multe despre TrueBeam - cea mai noua inovatie in radioterapie si radiochirurgie >>

echipamente de top / tratament

CyberKnife

Contactati-ne pentru a afla daca CyberKnife este solutia potrivita pentru Dumneavoastra:

Travel Medical,
partener ACIBADEM Hospitals Group

Denisa Popa
email: denisa.popa@travel-medical.ro
telefon: +40 722 850 053

Oferta speciala ACIBADEM: CyberKnife la 7000 Euro
Cel mai mic pret!Tratamentul tumorilor sau al leziunilor aflate în orice parte a corpului utilizând tehnologia de imagistică robotizată


CyberKnife

CYBERKNIFE – O noua speranta pentru pacientii diagnosticati cu tumori, care nu pot fi tratate cu metode conventionale de radioterapie sau care necesita interventii chirurgicale complicate sau tumori inoperabile. Cu CYBERKNIFE se pot trata tumorile sau leziunile aflate in orice parte a corpului pentru care este indicata radioterapia.

CYBERKNIFE este atat de precis incat fasciculul de radiatie poate fi aplicat si in cazul unor tumori cu forma neregulata, chiar si a celor care se afla in apropierea organelor vitale. Aceasta permite ca CYBERKNIFE sa poata fi folosit in foarte multe cazuri, inclusiv in cele considerate inoperabile sau intratabile .

Tratamentul cu CYBERKNIFE reduce in mod substantial riscul complicatiior si perioada de refacere necesara dupa interventiile chirurgicale. Doza totala de radiatie poate fi impartita in doua pana la cinci doze mai mici care pot fi administrate in cateva zile consecutive.


Afla mai multe despre tratamentul cu CyberKnife >>

echipamente de top / tratament

Gamma Knife Perfexion

Gamma Knife Perfexion

Gamma Knife Perfexion - cel mai in inalt standard in radiochirurgia stereotactica, o noua speranta pentru pacientii cu tumori cerebrale , malformatii vasculare si alte tulburari funtionale

Gamma Knife Perfexion este acum disponibil in Spitalul ACIBADEM KOZYATAĞI pentru tratamente rapide, eficiente si non-invazive.

Benefiiciile sistemului constau in faptul ca se pot trata mai multe tumori intr-o singura sesiune.

Perfexion permite tratarea unei game mai largi de afectiuni, tratamentul este mult mai rapid si mai eficient.Află mai multe despre Gamma Knife Perfexion >>


echipamente de top / tratament

Gamma Knife

gamma knife

GAMMA-KNIFE - este o metoda de tratament care utilizeaza o tehnologie foarte avansata prin care doza de radiatii este indrepatata cu mare precizie catre zona afectata a creierului producand iradiere pe o arie foarte bine precizata si intr-o singura sesiune. Tesutul din jur nu este afectat prin aceasta procedura.

Gamma-knife sau radiochirurgia stereotaxica (SRT) - este o iradiere tintita a leziunilor cerebrale asistata de calculator.

Radiochirurgia Gamma-knife este o procedura medicala non-invaziva ce se foloseste in cazul tumorilor maligne sau benigne - leziuni mici (aprox. 3 cm diametru), situate in arii profunde ale creierului sau in zonele dificil de abordat chirurgical.

Integul tratment dureaza doar cateva ore, pacientul nu simte nici un fel de durere si pleaca acasa in aceiasi zi

Gamma-knife este un instrument foarte fin pentru tratamentul tumorilor greu accesibile. Este cazul tumorilor de la baza craniului (meningioame, neurinoame, adenoame hipofizare), metastaze cerebrale, nevralgia trigeminala, epilepsia-cazul pacientilor ce necesita interventie chirurgicala.


Află mai multe despre Gamma Knife >>


echipamente de top / diagnosticare

Pet CT

Contactati-ne pentru a afla daca PET-CT este solutia de diagnosticare potrivita pentru Dumneavoastra:

Travel Medical,
partener ACIBADEM Hospitals Group

Denisa Popa
email: denisa.popa@travel-medical.ro
telefon: +40 722 850 053

Oferta speciala ACIBADEM:

PET-CT + avion + cazare la doar 920 Euro!Una dintre cele mai bune metode de diagnosticare a afecțiunilor oncologice, acum la un pret accesibil.


Oferta speciala a pachetului de 920 Euro include:


PET CT
 • consultatie oncologie;
 • scanarea PET-CT;
 • bilet de avion dus intors pe ruta Bucuresti - Istanbul;
 • o noapte cazare camera single hotel Marriott;
 • transfer aeroport-spital-hotel;
 • insotitor traducator pentru limba romana.

Diferenta de camera pentru camera dubla sau numarul suplimentar de zile, planificarea tratamentului de chimioterapie, investigatii suplimentare se vor achita suplimentar de catre pacient.


PET/CT-ul este o examinare/scanare a întregului corp folosită foarte des în protocoalele oncologice.

Cu rezultatele investigaţiei PET-CT se răspunde la întrebarea dacă există metastaze undeva, în organism.
Informaţiile furnizate de PET-CT pot modifică planul de tratament în 50% dintre cazuri.
Prin examinarea PET-CT a întregului corp, devin inutile alte examinări, de multe ori incomode.

PET-CT este considerat în prezent cea mai eficientă metodă în recunoaşterea recidivelor oncologice si se poate măsurară eficienţei chimioterapiei..

Positron Emission Tomography - Computed Tomography -este cea mai eficace si eficienta tehnica imagistica disponibila in acest moment.


Află mai multe despre eficienta diagnosticarii cancerului cu PET-CT >>Acibadem dispune de 7 dispozitive PET/CT inclusiv in varianta High Dedinition - HD PET/CT.

diagnosticarea metastazelor osoase

NaF-PET

NaF-PET - Sodium Fluoride (F18-NaF) – scanare PET / CT pentru metestaze osoase

Studiile cele mai noi au arătat că fluorura de sodiu (F18-NaF) s-a dovedit a fi un agent de imagistică superior în diagnosticarea metastazelor osoase.


NaF-PET

Scanarea osoasă cu NaF detectează cu 45% mai multe metastaze la nivelul coloanei vertebrale comparativ cu scintigrafiile standard.
Această scanare PET este folosită în special pentru a confirma prezenţa metastazelor osoase la un pacient diagnosticat deja cu cancer.

NaF-PET / CT identifică leziuni pierdute prin scintigrafie osoasă plană şi poate diferenţia mai bine leziunile benigne de leziuni maligne.

Scanarea NAF-PET - Sodium Fluoride (F18-NaF) – se poate face în spitalele ACIBADEM dın ISTANBUL.
Pacientul primeşte rezultatul în aceeaşi zi.


Află mai multe despre metodele de diagnosticare si de tratare a cancerului în spitalele ACIBADEM >>

diagnosticarea cancerului de prostată

Ga-68 PSMA PET

Ga-68 PSMA PET– Investigaţie indicată în cazul cancerului de prostată

Cancerul de prostată este destul de dificil de detectat prin metode imagistice commune, cum ar fi razele X, tomografia computerizată, imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN), scanări convenţionale sau tomografie cu emisie de pozitroni (PET).

De aceea, pentru a localiza cu precizie cancerul de prostată şi pentru a reflecta caracteristicile patologice ale prostatei, sunt necesare teste imagistice de încredere şi foarte avansate.

Investigaţia PET cu o radiotrasor [68Ga]- galiu marcat Antigen Specific Prostatic (68Ga-PSMA-prostate-specific membrane antigen) s-a dovedit de mare succes în investigarea şi diagnosticarea cancerului de prostată și în special a recidivelor şi metastazelor cancerului de prostată. Mai mult decât atât, imagistică PET cu 68Ga-PSMA marchează leziunile suspecte pentru cancerul de prostată, cu contrast foarte bun şi o rată de detecţie foarte ridicată, chiar şi atunci când nivelul de antigen specific prostatic este scăzut.

Pentru o diagnosticare precisă în cazul cancerelor de prostată, medicii din spitalele ACIBADEM practică această investigaţie.


Află mai multe despre metodele de tratare a cancerului de prostată în spitalele ACIBADEM >>

tratamentul cancerului - radioterapie

Trilogy

trilogy

TRILOGY sau tehnologia trei in unu folosita in tratarea cancerului.

Dispozitivul TRILOGY aplica trei metode diferite de radioterapie si lucreaza ca un accelerator linear - LINARC.
Este folosit atat pentru screening cat si pentru tratament.
Utilizeaza trei metode de raditerapie: IGRT - (Image Guided Radiation Therapy) , IMRT - (Intensity Modulated Radiation Therapy), SRT/SRC - (Stereotactic Radiosurgery) .

Scopul acestui tratament este de a iradia tumoarea cu doza de radiatie necesara pentru a o distruge minimizand consecintele negative ce pot fi aduse organelor vitale invecinate. Distrugerea unei tumori depinde de doza de radiatie aplicata, corelata evident cu marimea si tipul tumorii respective, totodata fiind foarte importanta si protejarea zonei adiacente tumorii.Află mai multe despre Trilogy și despre avantajele folosirii acestei tehnici de radioterapie >>


tratamentul cancerului - radioterapie

Rapid ARC

rapidarc

RAPIDARC - dispozitivul care scurtaza considerabil timpul unei sedinte de radioterapie. Cu acest dispozitiv timpul unei sedinte de radioterapie este redus de la 15-30 min la 2 min.

RAPIDARC sau "Volumetric Modulated ARC Terapy Treatment" este un accelerator linear folosit in cadrul mai multor tipuri de tratament prin diferite metode. Durata foarte redusa a unei sedinte de radioterapie recomanda terapia de iradiere cu RAPIDARC in cazurile de cancere la copii. RAPIDARC poate fi folosit in toate tipurile de cancer pentru care exista indicatie de radioterapie.

Cu acest tip de terapie confortul pacientului este sporit considerabil.Află mai multe despre Rapid ARC și despre avantajele folosirii acestei tehnici de radioterapie >>


echipamente de top / tratament

Sistemul robotic da Vinci

` da Vinci

Sistemul chirurgical robotic "da Vinci" permite interventiile chirurgicale practicate prin niste incizii foarte mici. Manipularea robotului "da Vinci" se poate face de la distanta, folosind o consola cu ajutorul careia se controleaza instrumentele chirurgicale atasate de bratele robotului. In cazul interventiilor pe inimia, cum ar fi schimbarea unei valve, bratele robotului sunt introduse prin incizii de aproximativ 2 cm, facute sun stern.

Astfel, in timp ce opereaza sistemul robotic "da Vinci", chirurgul nu trebuie sa se afle in camera de operatii, ba mai mult decat atat, poate fi la continente distanta.

Majoritatea chirurgilor care opereaza cu ajutorul robotului "da Vinci", in spitalele ACIBADEM, au facut stagii de training in Germania si Franta.Află mai multe despre sistemul robotic Da Vinci și despre chirurgia minim-invazivă >>

echipamente de top / diagnosticare

RMN pentru intregul corp

Nimic nu e mai presus decat sanatatea ta!

Contactati-ne acum pentru va programa pentru una dintre cele mai comlexe invertigații imagistice - RMN pentru intregul corp

Travel Medical,
partener ACIBADEM Hospitals Group

Denisa Popa
email: denisa.popa@travel-medical.ro
telefon: +40 722 850 053


RMN pentru întregul corp
+ consult medical + 1 noapte cazare în Istanbul:
la 750 EuroRMN pentru intregul corp - investigaţia care identifică posibilele tumori înainte că acestea să genereze simptome. O metodă rapidă și sigură pentru identificarea și diagnoza precoce a cancerului, dar și pentru examene de rutină pentru verificarea stării de sănătate.

RMN pentru intregul corp

Incidenţa tot mai crescută a bolilor canceroase cresc gradul de îngrijorarea şi preocupare față de această problema a tot mai multor oameni.

Persoanele sănătoase, dar mai ales cele cu suspiciune pentru o boală canceroasă, pot apela la scanarea prin Rezonanţă Magnetică (RMN) - un examen fără radiaţii şi fără nici un pericol pentru sănătatea pacientului. În mod normal, un examen RMN clasic se face pentru o anumită regiune a corpului, aparatul RMN fiind calibrat în mod special pentru a obţine imagini cât mai bune din regiunea vizată.

Cu totul altfel se întâmplă lucrurile în cazul aparatului RMN pentru întregul corp aflat în spitalele ACIBADEM, care permite, aşa cum spune şi numele acestuia, scanarea întregului corp. RMN pentru întregul corp poate fi folosit atât pentru copii cât şi în cazul femeilor gravide, investigaţia neprezentand nici un pericol şi fiind fără urmări asupra stării de sănătate.

Imaginile obţinute de dispozitivul RMN pentru întregul corp sunt foarte detaliate. Ele sunt captate în "felii" subţiri din corpul pacientului şi pot fi luate din orice direcţie.

Imaginile obţinute evidenţiază oasele, ţesuturile moi, cum ar fi muşchi, piele, nervi sau vase de sânge şi organe cum ar fi creierul şi inima.

Prin scanarea RMN pentru întregul corp se pot obţine imagini din cele mai multe părţi ale corpului.Află mai multe despre avantajele folosirii RMN pentru întregul corp >>


echipamente de top / diagnosticare

Intraoprative 3 Tesla MR

Intraoperative 3 Tesla MR

RMN intraoperator 3 Tesla - tehnologia imagistică ce permite eliminarea completă a tumorilor cerebrale prin furnizarea de imagini în timpul operaţiei.

În cazul neurochirurgiei cerebrale, poziţia tumorilor este determinată properator prin diverse metode imagistice. Cu toate acestea, poziţia acestora se poate modifica în timpul operaţiei, permiţând astfel apariţia erorilor şi a rezecţiei incomplete a tumorilor. În absenţa unui dispozitiv RMN intraoperator, după operaţie, pentru a se verifica dacă rezecţia tumorii a fost făcută bine, pacientul trebuie transportat în altă locaţie pentru RMN. În cazul în care rezecţia nu s-a făcut corespunzător, pacientul trebuie reoperat.

Dispozitivul RMN intraoperator (iMRI) elimină acest mare inconvenient, furnizând imagini chiar în timpul operaţiei. Astfel, echipa de chirurgi poate vedea în timp real poziţia tumorii şi poate afla dacă mai există reziduuri tumorale, permiţând astfel o rezecţie cât mai bună a tumorii, fără a afecta structurile normale ale ţesutului cerebral. În concluzie, această tehnică elimină practic eventualitatea unei a două operaţii pentru eliminarea rezidurilor tumorale.Află mai multe despre avantajele folosirii RMN intraoperator 3 Tesla in neurochirurgie >>


echipamente de top / diagnosticare

Flash CT

flash CT

Flash CT este dispozitivul CT - computed tomography, cu tehnologia cea mai noua, cea mai sigura si cel mai rapid din lume ce foloseste o cantitate minima de radiatii pentru a realiza o tomografie a intregului organism in numai 4 secunde si o angiograma in 0,6 secunde.
Timpulul scurt de examinare cat si libertatea pe care o are pacientul pe durata acesteia proceduri recomanda aceasta metoda in diagnosticarea copiilor.

Ca o metoda de diagnosticare radiologica, Flash CT furnizeaza imagini ale tuturor partilor corpului si in mod deosebit sacanarea inimii si a plamanilor.Află mai multe despre Flash CT >>


echipamente de top / diagnosticare

Mamografie digitala cu tomosinteza

mamografie digitala cu tomosinteza

Tomosinteza este o metodă pentru producerea de imagini ale unor secțiuni paralele prin organul investigat, folosind un sistem radiografic general cu raze X și un detector digital direct.

Tomosinteza tridimensională este un pas evolutiv important în imagistica medicală. Această tehnologie furnizează o serie de imagini plane din unghiuri de proiecție diferite, pentru a produce, prin reconstrucție digitală imagini de înaltă rezoluție ale unor secțiuni ale corpului.

Tomosinteza prezintă avantaje fată de alte metode imagistice in:

 • Imagistica toracică
 • Mamografie
 • Ortopedie
 • Brahiterapie
 • Imagistica dentară
 • Nefrologie

Află mai multe despre mamografia digitală cu tomosinteză și despre beneficiile acestei tehnici în ceea ce priveste diagnosticarea cancerului de sân >>