tratamentul cancerului - radioterapie

Trilogy

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a afla dacă tratamentul cu Trilogy este potrivit pentru problema Dumneavoastră de sănătate.

Avantaje ale colaborării cu Travel Medical:

  • prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale. Travel Medical gestionează un număr foarte mare de pacienți si, pentru a obține cel mai bun raport preț-calitate, negociază în mod gratuit pentru fiecare caz, cu mai multe unități medicale.
  • transmiterea gratuită a documentelor medicale;
  • second opinion și consiliere medicala gratuită;
  • organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.);
  • transport gratuit intre spital, hotel și aeroport;
  • traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri).

Plata serviciilor medicale se face doar la spital. Travel Medical nu percepe nicio taxă suplimentară pentru gestionarea cazului.

TRILOGY sau tehnologia trei in unu folosita in tratarea cancerului.

trilogy

Dispozitivul TRILOGY aplica trei metode diferite de radioterapie si lucreaza ca un accelerator linear - LINARC.
Este folosit atat pentru screening cat si pentru tratament.
Utilizeaza trei metode de raditerapie: IGRT - (Image Guided Radiation Therapy) , IMRT - (Intensity Modulated Radiation Therapy), SRT/SRC - (Stereotactic Radiosurgery) .

Scopul acestui tratament este de a iradia tumoarea cu doza de radiatie necesara pentru a o distruge minimizand consecintele negative ce pot fi aduse organelor vitale invecinate. Distrugerea unei tumori depinde de doza de radiatie aplicata, corelata evident cu marimea si tipul tumorii respective, totodata fiind foarte importanta si protejarea zonei adiacente tumorii.

Tehnica IMRT - reduce efectele daunatoare ce ar putea aparea, protejand tesuturile normale si asigurand totodata doza maxima de radiatie necesara pentru distrugerea tumorii pentru care este aplicat acest tratament.
IMRT = doza maxima de radiatie pt tumoare si protectie maxima pentru zona invecinata.

Tehnica IGRT permite scanarea pacientului inainte si in timpul tratamentului. Cu ajutorul acesteia precizia in iradierea exact a zonei afectate tinde spre ideal.
Dispozitivul este controlat de un robot ghidat din camera de control iar imaginea este obtinuta de un computer tomograf care se roteste 360°. Modificarea pozitiei tumorii datorita organelor vitale invecinate, respiratiei este permanent detectata si pozitia pacientului modificata in consecinta pentru a putea fi tintita cu maxima precizie doar zona afectata.

Tehnica SRT/SRC - permite iradierea si a tumorilor mici si foarte mici.

Prin combinarea celor trei tehnici de radioteraprie, dispozitivul TRILOGY ofera mari beneficii in tratarea si screeningul pacientului bolnav de cancer.


Afla mai multe despre echipamentele de top din spitalele ACIBADEM >>